Overzicht

  • Functies Acceptatie , Administratie , Klantenservice , Verzekeringen
  • Geplaatste vacatures 0
  • Bekeken 35

Bedrijfsprofiel

Onze naam gaat misschien al 80 jaar mee, maar wij zijn nog steeds een modern, bruisend én groeiend hypotheek- en verzekeringsbedrijf. Deze stevige basis biedt onze relaties zekerheid en vertrouwen. We zijn een begrip in Breda en Dordrecht voor particulieren en bedrijven. Door de samenwerking met ons volmachtbedrijf bieden we een zeer complete financiële dienstverdeling. We staan bekend om onze snelle (schade)behandeling en persoonlijke benadering.

Door onze kennis én jarenlange ervaring kunnen we ons steeds moeiteloos aanpassen aan veranderingen in de markt. Met een frisse blik proberen we altijd een goede oplossing te vinden. Ook als we daarvoor soms buiten de gebaande paden moeten treden. Zo blijven we in ontwikkeling.

Ons team bestaat uit betrokken collega’s met een hart voor het vak, die samen hard werken aan onze én ieders persoonlijke ambities. Wij zijn een informele organisatie, je ziet ons niet snel strak in pak. We hebben flexibele werkplekken en werken gedeeltelijk vanuit huis. Maar we ontmoeten elkaar ook graag op onze toplocaties in Breda of Dordrecht. Daar kan je op vrijdagmiddag ook gewoon een biertje drinken met je collega’s.