Veldsink

Overzicht

  • Functies Schadebehandeling , Verzekeringen
  • Geplaatste vacatures 1
  • Bekeken 55

Bedrijfsprofiel

Alles wat we doen, doen we vanuit de filosofie Caring Counts. Zorgdragen voor mensen en organisaties staat bij ons altijd centraal, van werkgevers in de publieke en private sector tot verzekeraars en hun verzekeringnemers. Elk jaar doen talloze mensen en organisaties een beroep op Sedgwick wanneer zich iets onverwachts voordoet. Zij rekenen op onze aandacht, zorg en deskundige begeleiding; of zij nu letsel hebben opgelopen op het werk, schade lijden door een calamiteit of betrokken zijn bij een ongeval.

Sedgwick voor jou
Ons internationale team van collega’s is de motor van ons succes. Om ervoor te zorgen dat we innovatieve oplossingen en de beste zorg kunnen bieden, willen we de meest getalenteerde mensen aan onze organisatie blijven binden.

Wat kun je verwachten van een carrière bij Sedgwick?

Zingeving
Bij ons kun jij degene zijn die het verschil maakt in het leven van anderen. Door mensen te helpen hun normale leven zo goed mogelijk op te pakken na een ongeval op het werk, een ziekte, een auto-ongeluk of materiële schade, stellen wij onze zorgzaamheid centraal en geven we zin aan ons werk.

Stabiliteit
Een van de weinige dingen die we zeker weten, is dat niets in het leven zeker is. Mensen doen een beroep op Sedgwick om onze snelheid en vakkundigheid wanneer zich onvoorziene omstandigheden voordoen. Daarmee blijft de vraag naar onze dienstverlening toenemen.

Groei
Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden zijn hier volop aanwezig. Voortdurend zijn er nieuwe uitdagingen om je in te verdiepen, juridische nuances om te bestuderen en nieuwe vaardigheden om je eigen te maken. Elke dag zijn er nieuwe kansen en uitdagingen.

Sedgwick biedt ruimte aan mensen in elke fase van hun carrière. Iedereen met een doortastende en klantgerichte instelling, inlevingsvermogen en gezond verstand kan hier het beste uit zichzelf halen en succesvol worden. Help je graag anderen en wil je in een dynamische omgeving werken waarin diversiteit en inclusie hoog in het vaandel staan? Dan zul je hier helemaal in je element zijn.