Overzicht

  • Functies Acceptatie , CDD , Hypotheekacceptatie , Hypotheekadvies , Klantenservice , Verzekeringen
  • Geplaatste vacatures 5
  • Bekeken 70

Bedrijfsprofiel

Deskundig, nieuwsgierig en altijd in ontwikkeling. Dat is wat onze Proud Experts kenmerkt. Wij bieden je alles wat je nodig hebt om snel stappen te maken in jouw carrière; een groot netwerk, uitdagende opdrachten, coaching en begeleiding en een gezellig BPO team.

Binnen Proud Experts heeft iedereen een andere achtergrond, en juist daardoor overtreffen wij de verwachtingen van onze klanten. We vinden het belangrijk dat onze Proud Experts als BPO team een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de ervaring van onze klanten, maar ook zelf worden uitgedaagd in hun werkzaamheden. Een Proud Expert weet namelijk als geen ander wat hij nodig heeft  om de beste te zijn in zijn vak.

Proud Experts is een hecht bedrijf, een hecht BPO team. We werken met passie voor onze opdrachtgevers, maar leggen ook regelmatig het werk even aan de kant om een drankje te drinken. Dat zijn vaak ook de momenten waarop innovatieve ideeën ontstaan, die door onze Proud Experts zelf worden uitgevoerd. Volop ruimte voor creativiteit dus. Ons uiteindelijke doel is dat wij trots kunnen zijn op wie we zijn en wat we doen.